Üdvözöllek Vendég | RSS
Az Én Honlapom
Főoldal | Dugó Dani - Fórum | Regisztráció | Belépés
 
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Star Wars Jedi Kings Jedi Arcademy » Star Wars Viccek » Dugó Dani
Dugó Dani
schoakosDátum: Szerda, 2012.Már.28, 11:27 AM | Üzenet # 1
Generalisszimusz
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 265
Kitüntetések: 1
Hírnév: 32767
Állapot: Offline
Duguláselhárítás dugó dani telefonszám: 06-30-721-7120

Modern gépekkel dogozunk, a kor szellemének megfelelően, spirálos és magas nyomású vízzel.Munkánkat 25-26 éve végezzük, ügyelve arra,hogy minden elvárásnak megfeleljünk. Megoldunk minden duguláselhárítás munkát, legyen az szennyvíz gerincvezeték vagy pedig esővíz lefolyó rendszer.Gépeink korszerű berendezések, amelyeknek nemigen van ellenfél a lerakodásokkal szemben.Azért tudunk vállalni komoly garanciát a munkánkra, mert precízen és lelkiismeretesen próbáljuk megoldani a duguláselhárítás munkálatokat.Ezért adunk

3 hónap garanciát!



Ország László és Bognár Ferenc
duguláselhárító mesterek
Tel: 06-(30)-721-7120
Duguláselhárítás garancia,amely 3 hónap!
Garanciát vállalunk az elvégzett munkánkra,
amelyet kötelező feladatnak írjuk elő.

A garancia időtartama 3 hónap!
Ezt az időt,még ha nekünk nem is tetszik feltétlenül be kell tartanunk.Abban az esetben a garancia érvényét veszíti,ha olyan valami kerül a csőbe ami nem oda való.Például:(rongy,vatta,gyerekjáték,stb.).Amennyiben a mi hibánkból keletkezett a dugulás,abban az esetben természetesen a munkát ingyen elvégezzük.
Ilyesmi ritkán fordul elő velünk,de ha mégis bekövetkezik,erről beszélni kell.Hívjanak,ránk számíthatnak,állítólag korrektek vagyunk.
A telefonunk a következő:

06-(30)-721-7120
Hívjanak, segítünk önnek,
ha bízik bennünk!

Bátran lehet minket hívni éjjel-nappal, mindig felvesszük a telefont, mert tudjuk, hogy nagy baj van. Dugulás van, és éjjel biztos, hogy azért hívnak,mert áznak, jön a szennyvíz felülről. Mi jól tudjuk, hogy milyen dolog ez,hiszen duguláselhárítás munkát végzünk idestova 25-26 éve. A rutinunk bőven megvan, nagyon jól tudjuk, hogy milyen a dugulás. Tudásunkhoz mérve, még nem hagytunk ott egyetlen dugulás elhárítást sem, mert nem tudtuk volna megoldani a feladatot.

06-(30)-721-7120

Közös képviselők figyelem!
Átalánydíjas duguláselhárítás munkálatokat is vállalunk,előre megbeszélésalapján.ezek lehetnek havi díjas, negyedéves díjak, és éves díjak.De az éves díjat azt nem ajánlom, mert az egyedi dugulás az jóval kevesebbe kerül.Lehet,hogy pont dolgozunk mikor hívnak, de a telefonba megmondjuk, hogy körülbelül mikor érkezünk a dugulás helyszínére. Tudom, hogy mindenkinek a saját dugulása a legfontosabb és azonnal szeretne megszabadulni a problémától. Mi is ezt akarjuk, de egy kis türelmet kérünk, ahogy tudunk ott vagyunk!

Duguláselhárítás telefonszámunk:
06-(30)-721-7120
 
Fórum » Star Wars Jedi Kings Jedi Arcademy » Star Wars Viccek » Dugó Dani
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:


200
Copyright MyCorp © 2024